Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Standard – Left Sidebar

Blog With Assemble

Ik wil graag twee mensen laten portretteren, kan dat ook? Op dit moment maak ik alleen individuele portretjes, maar je kunt natuurlijk altijd twee portretjes bestellen en aangeven dat het een setje is. Ik zorg dan dat de twee portretjes mooi op elkaar afgestemd zijn! Wanneer kan ik mijn portretje verwachten? Als je bestelling binnen is, ga ik zo snel mogelijk aan de slag. Omdat

Zoals je kunt zien, staan er op dit moment al een aantal portretten online. Ik moest natuurlijk wel wat voorbeelden hebben voor ikΒ ΓΌberhaupt wat kon gaan verkopen in de webshop, dus heb ik vier hele leuke mensen geΓ―llustreerd ter voorbeeld! Zo zie je hieronder Angelique (en Nami!) en Bonny, twee hele goede vriendinnen van me! Maar ook Olga van TeamConfetti.nl en Chantal van