Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Subscribe elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae eleifend ac, enim. Aenean vulputate eleifend tellus.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
  • No products in the cart.

“Visueel ontwerp is niet weg te denken uit mijn wereld. Als klein meisje was ik altijd al te vinden aan de tekentafel en in de weer met (video)camera’s; tot op de dag van vandaag is er niets veranderd.”

Hoewel mijn grote passie altijd illustratie is geweest, ben ik gek op alles wat met visueel ontwerp te maken heeft. Van grafisch ontwerp tot het maken van video’s en van fotografie tot keramiek; ik vind alles leuk om te doen en ga dan ook graag een uitdaging aan.

In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, richting illustratie. Op dit moment ben ik dan ook fulltime bezig met StudioSilvana en ben ik altijd in voor nieuwe samenwerkingen!

Ik houd ontzettend veel van…

Oude kinderboeken • Middagen lang werken in leuke koffietentjes • Interieur inrichting • Dieren (maar vooral hondjes) • Pannenkoeken eten • Fotografie • Kleding • Chocolade • Zon • Bloggen op SimplySilvana.nl • Okergeel • (Youtube) video’s • Het verzamelen van olifantjes • Zwemmen • Kringloopwinkels

Dagblad Trouw • ZangExpress • Flow Magazine • Teske • Uitgeverij Querido • Flow Lemonade • Views Magazine