Illustraties op maat

Illustraties op maat

 

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van unieke portretten, op maat gemaakte geboortekaartjes,  trouwuitnodigingen en vind ik het geweldig om jouw dierbare herinneringen op een unieke en bijzondere manier vast te leggen. Met een passie voor het omzetten van jouw verhaal in visuele designs, maak ik maar al te graag illustraties die jouw verhaal vertellen!

Wat ik speciaal voor jou kan maken:

GEBOORTEKAARTJES

Vier de komst van jullie kleintje – mijn op maat gemaakte geboortekaartjes vertaalt jullie geluk in een prachtig geïllustreerd aandenken.

TROUWKAARTJES

Jullie liefdesverhaal, met een persoonlijke touch! Mijn op maat gemaakte trouwuitnodigingen laat ik tot in de puntjes bij jullie passen, zodat jullie speciale dag begint met een onvergetelijke eerste indruk.

HEB JE EEN ANDER IDEE?

Ik ben altijd in voor een uitdaging! Als je graag iets anders zou willen laten illustreren, laat het me dan vooral weten. Vul het aanvraagformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Een gepersonaliseerd portret bestellen?

Huisdier portret

Een leuke, unieke manier om jou en je dierenvriend vast te laten leggen!

Familie portret

Dit op maat gemaakt portret is een tijdloos geschenk dat voor altijd gekoesterd zal worden.

Duoportret

Een portret gevuld met herinneringen, inside jokes en belangrijke momenten van jullie samen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Mag ik mijn gepersonaliseerde portret/illustratie als mijn logo/trouwkwaart*/geboortekaart* gebruiken?

Nee, je kunt je op maat gemaakte portret/illustratie niet gebruiken voor promotioneel/commercieel gebruik. Ik maak deze portretten/illustraties alleen voor persoonlijk gebruik. De prijs voor deze portretten/illustraties is gebaseerd op persoonlijk gebruik, niet voor commercieel gebruik. 

Desalniettemin ontwerp ik ook logo’s en branding, neem ik met liefde illustratieprojecten aan en maak ik ook persoonlijke op maat gemaakte illustraties! Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om me een bericht te sturen of een van de aanvraagformulieren in te vullen.

*Wanneer je een trouwkaart of geboortekaart bij me bestelt, zijn de ontwerpen alleen bedoeld voor deze specifieke ontwerpen. Mocht je deze graag voor andere (persoonlijke!) doeleinden willen gebruiken, overleg het vooral met me! Dit is vaak geen probleem.

Ik ben op zoek naar ontwerpen/illustraties voor mijn project/onderneming, is dit mogelijk?

Ja, natuurlijk! Ik maak graag iets voor jouw project of onderneming.

 

✸ Branding en design

Graag een logo of merkidentiteit laten ontwerpen? Je bent aan het juiste adres! Ga naar deze pagina voor meer informatie. 

✸ Illustratie project

Heb je illustraties nodig voor je project? Ik help je graag. Ga naar deze pagina voor meer informatie.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Stuur me een mail of een berichtje via Instagram, ik help je graag!