Illustratie project

Illustratie project

LATEN WE SAMENWERKEN!
Heb je illustraties nodig voor een aankomend project? Ik zou graag jouw ideeën tot leven brengen. Of je nu een auteur bent die beeld aan zijn of haar boek wil toevoegen, een bedrijf dat op zoek is naar opvallende illustraties, of een tijdschrift dat passende visuals zoekt, je bent bij mij aan het juiste adres. Als illustrator doe ik niets liever dan het omzetten van jouw concepten in illustraties die de aandacht trekken en resoneren met jouw publiek. Ik ben graag je creatieve partner, samen brengen we jouw ideeën tot leven op een gedenkwaardige manier.

Hoe gaat het in zijn werk?

LET'S GET TO KNOW EACH OTHER

Ik hoor graag alles over het project: welke ideeën je in gedachten hebt, de tijdslijn en wat je budget is. Zo werken we een plan uit dat voor ons beiden comfortabel is! 

HET LEUKE GEDEELTE

Ik zou graag willen horen over  wat je het belangrijskt vindt en wat je zou willen uitstralen. We beginnen ook met praten over de algehele visie en ik maak een visueel moodboard in om te zien of we het eens zijn over de richting die we op willen. Hierna kun je gewoon achterover leunen, ontspannen en de tijd nemen om een nieuwe serie te bingewatchen terwijl ik bezig ben om jouw visie tot leven te brengen!

TIJD OM TE CREËREN!

Eerst zal ik enkele verschillende variaties van het ontwerp schetsen en ze naar jou sturen om te checken of we op de goede weg zitten. Tijdens het proces krijg je ongeveer twee kansen om feedback te geven, die ik zal verwerken in het uiteindelijke resultaat. Voor je het weet is ons werk gedaan, en heb je een prachtig gecreëerd ontwerp dat perfect aansluit bij jouw wensen! 

VEELGESTELDE VRAGEN

Kun je mijn boek illustreren?

Ik werk voornamelijk samen met uitgevers voor boekprojecten. Als je echter denkt dat jouw boek aansluit bij mijn stijl, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wat betreft zelfpublicatie; over het algemeen aanvaard ik geen regelingen op basis van onbetaald werk of royalty’s. Als je al samenwerkt met een uitgever, kun je overwegen om mijn werk bij hen aan te bevelen en te informeren of het overeenkomt met hun visie.

Maak je illustraties op maat?

Absoluut! Ga naar deze pagina om meer te lezen over illustraties op maat en vul gerust het aanvraagformulier in. Je kunt me ook altijd mailen, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug om te bespreken wat ik voor je kan betekenen!

Still have a question?

Send me an e-mail or a message through Instagram, I’d love to help you out.