Portretten

Een gepersonaliseerd portret bestellen?

Huisdier portret

Een leuke, unieke manier om jou en je dierenvriend vast te laten leggen!

Familie portret

Dit op maat gemaakt portret is een tijdloos geschenk dat voor altijd gekoesterd zal worden.

Duoportret

Een portret gevuld met herinneringen, inside jokes en belangrijke momenten van jullie samen.

Wat ik speciaal voor jou kan maken

HUISDIER PORTRET

Een portret van jou (of jullie!) en je huisdier, maar dan nét effe anders. Naast jouw viervoeter in de schijnwerpers, illustreer ik jou (en eventuele andere gezinsleden) op speelse wijze op zijn of haar rug. Of aan de staart, of op het hoofd. Alles kan!

FAMILIE PORTRET

Of het nu gaat om jou en je geliefde, je hele gezin of een goede vriend, een op maat gemaakt portret is een tijdloos geschenk dat voor altijd gekoesterd zal worden. Met trots kan ik zeggen dat ik door de jaren heen talloze prachtige portretten heb mogen illustreren, en ik maak er ook graag eentje voor jou.

DUO PORTRET

Een portret gevuld met herinneringen, inside jokes en belangrijke momenten van jullie samen. Perfect om als cadeau te geven, als ode aan jullie vriendschap en/of speciale band!

HEB JE EEN ANDER IDEE?

Ik ben altijd in voor een uitdaging! Als je graag iets anders zou willen laten illustreren, laat het me dan vooral weten. Vul het aanvraagformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

VEELGESTELDE VRAGEN

Mag ik mijn gepersonaliseerde portret/illustratie als mijn logo/trouwkwaart*/geboortekaart* gebruiken?

Nee, je kunt je op maat gemaakte portret/illustratie niet gebruiken voor promotioneel/commercieel gebruik. Ik maak deze portretten/illustraties alleen voor persoonlijk gebruik. De prijs voor deze portretten/illustraties is gebaseerd op persoonlijk gebruik, niet voor commercieel gebruik. 

Desalniettemin ontwerp ik ook logo’s en branding, neem ik met liefde illustratieprojecten aan en maak ik ook persoonlijke op maat gemaakte illustraties! Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om me een bericht te sturen of een van de aanvraagformulieren in te vullen.

*Wanneer je een trouwkaart of geboortekaart bij me bestelt, zijn de ontwerpen alleen bedoeld voor deze specifieke ontwerpen. Mocht je deze graag voor andere (persoonlijke!) doeleinden willen gebruiken, overleg het vooral met me! Dit is vaak geen probleem.

Ik ben op zoek naar ontwerpen/illustraties voor mijn project/onderneming, is dit mogelijk?

Ja, natuurlijk! Ik maak graag iets voor jouw project of onderneming.

 

✸ Branding en design

Graag een logo of merkidentiteit laten ontwerpen? Je bent aan het juiste adres! Ga naar deze pagina voor meer informatie. 

✸ Illustratie project

Heb je illustraties nodig voor je project? Ik help je graag. Ga naar deze pagina voor meer informatie.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Stuur me een mail of een berichtje via Instagram, ik help je graag!